Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

 

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals és l'ens públic que gestiona els serveis de radiodifusió i televisió de la Generalitat de Catalunya. Referent de qualitat i de servei públic, és un instrument de reconstrucció nacional i de normalització lingüística, i encapçala l'evolució cap a les noves tecnologies de la informació.

CANALS DE TELEVISIÓ

Televisió de Catalunya

 

Televisió de Catalunya és l'empresa de la CCMA que gestiona els canals de televisió.

Compte amb els següents canals:

TV3

TV3

És el primer canal, generalista, adreçat a públics majoritaris i familiars, amb una programació molt variada i un fort perfil informatiu. Nascut el setembre del 1983, TV3 s’ha situat com a cadena líder en moltes ocasions durant els últims anys. 


Canal K3

Super 3

És el canal infantil multiplataforma destinat al públic de fins a 14 anys. Creat l’octubre del 2009, es basa en tres eixos: la presència i participació dels súpers (els membres del Club Super3), els programes de producció pròpia i les sèries i pel•lícules tant d’animació com "live action". Emet de 6.00 a 21.30


Canal 33

Canal 33

Creat el setembre del 1988, ofereix una programació complementària i alternativa a la de TV3, i adreçada a públics més específics. Amb un marcat perfil documental, divulgatiu, cultural i esportiu, el 33 és també una finestra oberta a l’experimentació de nous llenguatges i formats.


Canal 3/24

Canal 3/24

El 3/24 és un canal de notícies que emet les 24 hores del dia en català. Va néixer el setembre del 2003.


Canal Internacional de Televisió de Catalunya

TV3 CAT

Nascut el juny del 2009, TV3CAT és el canal de TVC que es veu fora de Catalunya. S’hi poden veure continguts de producció pròpia de tots els canals, amb la programació de TV3 com a referència. S'emet per TDT, telèfon mòbil, línia telefònica, cable, satèl•lit en obert i per internet . TV3CAT agafa el relleu de TVCi, el canal internacional de TVC creat el setembre del 1995.

RADI

Catalunya Radio

Catalunya Radio

Catalunya Radio és l'empresa de la CCMA que gestiona les emissores de ràdio següents:


Catalunya Radio

Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio va començar a emetre el juny de 1983 i ha aconseguit convertir-se en l'emissora de programació convencional líder d'audiència a Catalunya. Amb 24 hores d'emissió, la programació de Catalunya Ràdio combina tots els gèneres radiofònics i tot tipus de temàtiques: informació i entreteniment, grans magazines, programes especialitzats i microespais de serveis.


Catalunya Informació

Catalunya Informació

Són l'emissora informativa de Catalunya que ofereix notícies les 24 hores del dia. Ofereix als oients la possibilitat de rebre la notícia en el mateix moment que es produeix i són habituals les transmissions en directe d'actes i rodes de premsa d'interès general. La informació esportiva, del tràfic i del temps complementen els espais horaris de notícies.


Catalunya Música

Catalunya Música

És una emissora especialitzada en música clàssica i contemporània, que emet sense interrupció les 24 hores del dia. Catalunya Música programa seleccions musicals durant una sèrie d'àmplies franges horàries, i també ofereix programes especialitzats en música instrumental i coral, música antiga, contemporània, jazz i de cinema, òpera i altres gèneres lírics, així com tertúlies musicals i programes de divulgació dirigits a les escoles.


iCat fm

iCat fm

És l'aposta més innovadora del grup d'emissores de Catalunya Ràdio. Es tracta d'un model de ràdio avançat i absolutament multimèdia, vinculat directament a internet, que promou els béns culturals, tant tradicionals com emergents. En iCat fm, la música és l'element vertebrador i protagonitza l'emissió diària, combinada amb peces de contingut cultural, mentre que la nit es reserva a l'especialització, la divulgació i la paraula.