Home catala > Qui soc

Qui sóc

 

En l'actualitat, després d'una llarga trajectòria, que ha servit per a consolidar el model de servei, sumant als nous operadors autonòmics que han anat creant-se, la FORTA està integrada per onze ens de ràdio i televisió autonòmics:

 

 

Per al compliment dels seus finals, la Federació desenvolupa entre d'altres les següents activitats:

  bullet_audiencias.gif La prestació, en general, de qualssevol serveis per als que estigui dotada la Federació, a favor de les entitats associades, segons necessitats.

  bullet_audiencias.gif L'assistència, en general, a les entitats associades amb motiu de negociacions que duguin a terme de forma conjunta tots o part d'ells en qualssevol operacions o activitats d'interes comú.

  Entre elles, les negociacions per a l'adquisició de programes i drets d'emissió, la venda de continguts de titularitat compartida, la venda d'espais publicitaris conjuntament, la gestió de serveis de notícies i transmissions, l'intercanvi de programes i serveis, i la formalització de convenis amb les entitats de gestió  col•lectiva de drets d'autor o altres afins.

  bullet_audiencias.gif La coordinació i suport a les entitats associades en l'intercanvi de continguts informatius a través dels sistemes propis de Forta.

  bullet_audiencias.gif La gestió de les xarxes contractades per a les transmissions multilaterals i unilaterals que duguin a terme les entitats associades.

  bullet_audiencias.gif La coordinació i suport a la gestió dels corresponents plans de participació conjunta en el mercat publicitari que es determinin per les entitats associades.

  bullet_audiencias.gif La prestació del servei integral d'oficines per a les corresponsalias de les entitats associades que asi el sol•licitin.

  bullet_audiencias.gif La prestació, en general, de qualssevol serveis per als que estigui dotada la Federació a favor de tercers, que posaran tenir accés contractual als serveis de la Federació, sempre que sigui compatible amb els interessos de les entitats associades.