Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals és l’ens públic que gestiona els mitjans de comunicació audiovisual de la Generalitat de Catalunya, els canals de Televisió de Catalunya i el grup d’emissores de Catalunya Ràdio, a més dels continguts digitals generats per aquests mitjans. Ho fa en compliment de la seva missió de servei públic i amb un ferm compromís de qualitat, independència i promoció de la cultura i la llengua catalanes.

CCMA, S.A. es l’empresa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que gestiona els seus mitjans de comunicació audiovisual. Compta amb els següents.

Más info

Canales de televisión

TV3

És el primer canal, generalista i familiar. Creat el 1983, s’adreça a públics majoritaris i familiars i té una programació molt variada. Les seves apostes són els informatius, l’entreteniment, la ficció, la divulgació i la retransmissió dels principals esdeveniments culturals, esportius i socials. És el canal de referència per a la majoria de catalans.

Más info

33

Ofereix una programació complementària i alternativa a la de TV3, adreçada a públics més específics. El 33 és el canal dedicat a la descoberta, el coneixement, la innovació, la divulgació i la finestra en què té cabuda la projecció de la cultura del nostre país i del món.

Más info

324

És el canal d’informació contínua dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya. Va néixer el setembre del 2003 i emet les 24 hores.

Más info

Esport3

Creat el febrer del 2011, és el canal per al públic a qui li interessa l’esport i el viu. Ofereix transmissions en directe o en diferit, esdeveniments esportius i programes que aposten per un estil de vida esportiu, que potencia la salut, l’aventura i la vida a l’aire lliure.

Más info

Super3

És el canal infantil multiplataforma destinat al públic més jove. Te associat el club infantil més nombrós de Catalunya. A través del Super3 donem veu i presència als nens i nenes i s’hi emeten programes de producció pròpia, sèries i pel·lícules.

Más info

TV3CAT

És el canal de TVC que es veu fora de Catalunya. TV3CAT emet la programació de TV3 amb drets de difusió fora de Catalunya.

Más info

Bon dia TV

Canal digital inaugurat el 2018 per la CCMA i l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, per enfortir l’espai català de comunicació. Emet continguts audiovisuals propis de TV3 i d’IB3 de marcat caràcter social i cultural.

Más info

Canales de radio

Catalunya Ràdio

És el canal generalista del grup d’emissores de Catalunya Ràdio. Creat el 1983 per promocionar i difondre la llengua i la cultura catalanes des d’un servei públic de qualitat, combina tots els gèneres radiofònics i tota mena de temàtiques: informació i entreteniment, grans magazins, programes especialitzats, cultura, esports, participació, música i diversitat.

Más info

Catalunya Informació

És l’emissora informativa del grup. Va néixer el 1992 i va ser la primera del gènere a tot l’estat espanyol. Amb una programació de 24 hores diàries de notícies, és el canal radiofònic informatiu de referència a Catalunya. Hi són habituals les transmissions en directe d’actes i rodes de premsa d’interès general. La informació esportiva, del trànsit i del temps complementen els espais horaris de notícies.

Más info

Catalunya Música

És l’emissora de música clàssica del grup. Creada el 1987, ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L’emissora, líder en el seu àmbit, s’ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals. Com a membre de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), emet concerts de primer ordre, europeu i mundial, i situa les produccions pròpies de Catalunya Música a escala internacional.

Más info

iCat

És l’emissora musical i cultural del grup. Nascuda el 2006 com a emissora multimèdia per FM i internet, s’especialitza en música de l’escena catalana, tant cantada en català com en altres idiomes; programes culturals, tant magazine com especialitzats dedicats a cinema, sèries, teatre, videojocs i literatura; espais de gèneres musicals com el jazz, el folk, la fusió, la rumba i l’electrònica, i una atenció especial al públic infantil i adolescent en vídeo.

Más info

Últimas noticias

Más info

Últimos concursos

Más info
Gestionar Cookies