Qui sóc

En l’actualitat, després d’una llarga trajectòria, que ha servit per a consolidar el model de servei, sumant als nous operadors autonòmics que han anat creant-se, la FORTA està integrada per onze ens de ràdio i televisió autonòmics:

Agencia Pública Empresarial de la Radio Televisión de Andalucía

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Radio y Televisión Madrid, S.A.

Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació

Corporación Radio e Televisión de Galicia, S.A.

Euskal Irrati Telebista

Ente Público Radiotelevisión Canaria

Ente Público Radiotelevisión Castilla-La Mancha

Radiotelevisión de la Región de Murcia

Corporación Aragonesa de Radio y Televisión

Radiotelevisión del Principado de Asturias, S.A.U.

Ens Públic Radiotelevisió de les Illes Balears

Actividades de la Federación

  • La prestació, en general, de qualssevol serveis per als que estigui dotada la Federació, a favor de les entitats associades, segons necessitats.
  • L’assistència, en general, a les entitats associades amb motiu de negociacions que duguin a terme de forma conjunta tots o part d’ells en qualssevol operacions o activitats d’interes comú. Entre elles, les negociacions per a l’adquisició de programes i drets d’emissió, la venda de continguts de titularitat compartida, la venda d’espais publicitaris conjuntament, la gestió de serveis de notícies i transmissions, l’intercanvi de programes i serveis, i la formalització de convenis amb les entitats de gestió col•lectiva de drets d’autor o altres afins. La coordinació i suport a les entitats associades en l’intercanvi de continguts informatius a través dels sistemes propis de Forta.
  • La gestió de les xarxes contractades per a les transmissions multilaterals i unilaterals que duguin a terme les entitats associades.
  • La coordinació i suport a la gestió dels corresponents plans de participació conjunta en el mercat publicitari que es determinin per les entitats associades.
  • La prestació del servei integral d’oficines per a les corresponsalias de les entitats associades que asi el sollicitin.
  • La prestació, en general, de qualssevol serveis per als que estigui dotada la Federació a favor de tercers, que posaran tenir accés contractual als serveis de la Federació, sempre que sigui compatible amb els interessos de les entitats associades.

Últimas noticias

Más info

Últimos concursos

Más info
Gestionar Cookies